Gratis verzending vanaf €30,-
Vandaag besteld, morgen geleverd!
Niet goed? Geld terug!
0
0
Gratis verzending vanaf €30,-
Vandaag besteld, morgen geleverd!
Niet goed? Geld terug!

Over ons

 

Aangespoord door de kennis en artisticiteit van toonaangevende barbers, is STMNT een uniek merk dat verder gaat dan het product, dit is een merk met een doel. STMNT Grooming staat voor het herschrijven van de normen van verzorging. Een gemeenschap die respect heeft voor mensen die gedurfde, authentieke uitspraken doen. Mensen die opkomen voor waar ze in geloven. Dit is een gemeenschap die vakmanschap eert en ernaar streeft om beter te doen.

MAKING A STATEMENT

Wij zijn de pioniers van het moderne kappersvak. Onze missie is om meer te doen dan alleen maar een bijdrage te leveren; we zijn op zoek naar het herschrijven van de normen van de verzorging. We respecteren mensen die gedurfde, authentieke uitspraken doen. We creëren een gemeenschap van movers en shakers die onze industrie beïnvloeden. Mensen die opkomen voor waar ze in geloven. Met een echt gezamenlijke aanpak hebben we een merk gevormd dat verder gaat dan het product. Een merk met een doel.

Als creatievelingen en vernieuwers zijn we samengekomen om elk van onze producten van het begin te ontwerpen. We hebben er alles aan gedaan. Onze inspiratie. Onze kennis. Onze passie. We verlegden de grenzen en ontwikkelden uitzonderlijke formules. We hebben ze getest tot ze onze verwachtingen overtroffen. Het resultaat: drie uitgesproken stylingcollecties, begeleid door een 5-delige verzorgingslijn.

We hebben onze identiteit in elk aspect meegegeven. Het ontwerpen van een merk dat opvalt. Een merk om onze namen te ondertekenen.

EEN NIEUWE TAAL

STMNT wordt u gebracht door de groep van oprichters: Julius Arriola aka JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR), Sofie Pok aka STAYGOLD (@STAYGOLD31) en Miguel Gutierrez aka NOMAD BARBER (@NOMADBARBER).

Barbers van beroep en scheppers van nature, dit team van innoveerders kent de branche door en door. En als je dat bereikt, vallen je dingen op. Dingen die beter kunnen. Dingen die anders kunnen. Wat heeft het voor zin om gewoon mee te gaan in de dagelijkse sleur als je een versnelling hoger kan?

Dus bundelden ze hun krachten om iets nieuws, iets beters te creëren. STMNT is een uniek merk met een doel. Een modern barberingsmerk dat de boel op z'n kop zet en een statement maakt.

Voor alle andere vragen

Bel ons

Op werkdagen tussen 9:00 en 18:00

038 4582584

Social media

Volg ons

4,9Review LogoWij scoren een 4,9 op Google Reviews

STMNT Grooming Goods

Voltastraat 30
8013PM Zwolle
Nederland

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »